Ziekten en plagen
Ziekten en plagen

Ziekten en plagen

Als de boom blad verliest in de bladhoudende periode, vol met processierupsen of een andere aantasting heeft, dan staan de specialisten van Flier voor u klaar! We stellen op locatie een diagnose en bepalen een plan van aanpak ter bestrijding van de ziekte of aantasting. Ons uitgangspunt is het behoud van uw boom voor een groene en veilige leefomgeving. 

WIJ ZIJN BOOMSPECIALIST VOOR AL UW BOOMVRAAGSTUKKEN:

Van kapaanvraag tot landschapsinrichting, van boomveiligheidscontrole tot monumentale snoei en van aanplant tot eikenprocessierupsbestrijding. Voor particulier, landgoedeigenaar of boombeheerder, wij zijn er voor u en uw boom.

PLUK DE VRUCHTEN VAN ONS WERK
PLUK DE VRUCHTEN VAN ONS WERK
Informatieverzoek

Heeft u te maken met een ziekte of plaag, waarbij Flier Boomspecialisten kan helpen dan kunt u deze telefonisch of met dit formulier aan ons doorgeven. Een ervaren boomspecialist zal uw aanvraag beoordelen en indien nodig ook nog een afspraak op locatie maken om de situatie te beoordelen. U krijgt op korte termijn advies en een inschatting van wat nodig is om uw vraag of probleem op te lossen. Wij gaan voor duidelijke afspraken, een wederzijds vertrouwen en de ruimte om rustig uw eigen keuze te maken. Van het aannemen van de opdracht tot het klaren van de klus en het opgeruimd en verzorgd achterlaten van de werkplek. Wij gaan voor een veilige en groene leefomgeving.

ziekten en plagen