Doorgroeien op een andere locatie

Het verplanten van bomen vraagt niet alleen vakkundigheid, maar vaak ook speciaal materieel. Met de juiste aanpak en aandacht kunnen zowel kleine als grotere bomen succesvol verplaatst worden. Zo doe je recht aan de echte waarde van een boom. Wij bespreken graag op locatie de beste aanpak voor een succesvolle boomverplaatsing.

WIJ ZIJN BOOMSPECIALIST VOOR AL UW BOOMVRAAGSTUKKEN:

Van kapaanvraag tot landschapsinrichting, van boomveiligheidscontrole tot monumentale snoei en van aanplant tot eikenprocessierupsbestrijding. Voor particulier, landgoedeigenaar of boombeheerder, wij zijn er voor u en uw boom.

PLUK DE VRUCHTEN VAN ONS WERK
PLUK DE VRUCHTEN VAN ONS WERK
Informatieverzoek

Heeft u een vraag omtrent het verplanten van bomen, waarbij Flier Boomspecialisten kan helpen dan kunt u deze telefonisch of met dit formulier aan ons doorgeven. Een ervaren boomspecialist zal uw aanvraag beoordelen en indien nodig ook nog een afspraak op locatie maken om de situatie te beoordelen. U krijgt op korte termijn advies en een inschatting van wat nodig is om uw vraag of probleem op te lossen. Wij gaan voor duidelijke afspraken, een wederzijds vertrouwen en de ruimte om rustig uw eigen keuze te maken. Van het aannemen van de opdracht tot het klaren van de klus en het opgeruimd en verzorgd achterlaten van de werkplek. Wij gaan voor een veilige en groene leefomgeving.

bomen verplanten