Planten/verplanten
Planten/verplanten

Bomen planten of verplanten

We weten dat het planten van een boom meer inhoudt dan alleen een gat graven en de boom erin zetten. Dat is waar wij om de hoek komen kijken. We staan u graag bij met deskundig advies voor de juiste boom op uw locatie. De boom krijgt een goed voorbereide groeiplaats en u krijgt advies over de verzoging van de boom. 

In de zomerperiode kan de boom in zijn nieuwe groeiplaats wel wat extra vocht, zorg (en soms voeding) gebruiken. Daarom kunt u er voor kiezen om ons de nazorg voor de boom te laten doen.

DOORGROEIEN OP EEN ANDERE LOCATIE

DOORGROEIEN OP EEN ANDERE LOCATIE

Het verplanten van bomen vraagt niet alleen vakkundigheid, maar vaak ook speciaal materieel. Met de juiste aanpak en aandacht kunnen zowel kleine als grotere bomen succesvol verplaatst worden. Zo doet u recht aan de echte waarde van een boom.

Wij bespreken graag met u op locatie de beste aanpak voor een succesvolle boomverplaatsing.

Informatieverzoek

Heeft u een vraag over het planten of verplanten van bomen, waarbij Flier Boomspecialisten kan helpen, dan kunt u deze telefonisch of met dit formulier aan ons doorgeven. Een ervaren boomspecialist zal uw aanvraag beoordelen en indien nodig ook nog een afspraak op locatie maken om de situatie te beoordelen. U krijgt op korte termijn advies en een inschatting van wat nodig is om uw vraag of probleem op te lossen. Wij gaan voor duidelijke afspraken, een wederzijds vertrouwen en de ruimte om rustig uw eigen keuze te maken. Van het aannemen van de opdracht tot het klaren van de klus en het opgeruimd en verzorgd achterlaten van de werkplek. Wij gaan voor een veilige en groene leefomgeving.

bomen (ver)planten

WIJ ZIJN BOOMSPECIALIST VOOR AL UW BOOMVRAAGSTUKKEN:

Van kapaanvraag tot landschapsinrichting, van boomveiligheidscontrole tot monumentale snoei en van aanplant tot eikenprocessierupsbestrijding. Voor particulier, landgoedeigenaar of boombeheerder, wij zijn er voor u en uw boom.

PLASSEN WATER OP HET GAZON? OF MINDER BLAD AAN DE BOOM DAN VORIG JAAR?
PLASSEN WATER OP HET GAZON? OF MINDER BLAD AAN DE BOOM DAN VORIG JAAR?