Particulieren
Particulieren

Boomgerelateerde vraag? Flier denkt graag mee

Heeft u op uw terrein één of meerdere bomen staan en wilt u deze graag professioneel laten snoeien of laten kappen? Heeft u te maken met een plaag zoals de eiken processierups of verliest uw boom zijn bladeren terwijl het geen herfst is? De boomspecialisten van Flier denken graag mee. Of een boom nou goed of minder goed bereikbaar is, wij zijn nog geen boom tegengekomen waar wij niet mee uit de voeten konden. Bij kleinere klussen of bomen op moeilijk bereikbare plaatsen werken onze boomspecialisten met speciaal klimmaterieel. 

WIJ ZIJN BOOMSPECIALIST VOOR AL UW BOOMVRAAGSTUKKEN:

Van kapaanvraag tot landschapsinrichting, van boomveiligheidscontrole tot monumentale snoei en van aanplant tot eikenprocessierupsbestrijding. Voor particulier, landgoedeigenaar of boombeheerder, wij zijn er voor u en uw boom.

VITAAL EN VEILIG

Voor groterere en goed bereikbare opdrachten beschikken wij over een aantal (accu)hoogwerkers. Het snoeien van bomen heeft niet alleen een esthetische maar ook een veiligheidsfunctie. Oud of dood hout vormt vaak een gevaar voor de omgeving, zeker bij sterke wind. Onze boomspecialisten maken een goede inschatting en helpen uw boom of bomen vitaal en veilig te blijven. Als boomeigenaar voldoet u dan aan de zorgplicht voor de omgeving. Met het juiste onderhoud voor de boom, bomen of bus kunt u genieten van een veilige en groene leefomgeving. Uiteraard werken onze boomspecialisten niet alleen met aandacht voor de boom maar ook met aandacht voor de omgeving. Professioneel, veilig en opgeruimd werken met kwalitatief hoogwaardig materieel.

PLUK DE VRUCHTEN VAN ONS WERK
PLUK DE VRUCHTEN VAN ONS WERK

WIE ZIJN ONZE OPDRACHTGEVERS

Van boompje tot bos, als er een boomonderhoudsvraagstuk speelt adviseren wij u! Bij een eenmalige kap of snoeiopdracht tot structureel boomonderhoud!