Boomgerelateerde vraag? Flier denkt graag mee

Heeft u op uw terrein één of meerdere bomen staan en wilt u deze graag professioneel laten snoeien of laten kappen? Heeft u te maken met een plaag zoals de eiken processierups of verliest uw boom zijn bladeren terwijl het geen herfst is. De boomspecialisten van Flier denken graag mee. Of een boom nou goed of minder goed bereikbaar is, wij zijn nog geen boom tegengekomen waar wij niet mee uit de voeten konden. Bij kleinere klussen of bomen op moeilijk bereikbare plaatsen werken onze boomspecialisten met speciaal klimmaterieel. Voor grotere en goed bereikbare opdrachten beschikken wij over een aantal hoogwerkers.

Het snoeien van bomen heeft niet alleen een esthetische maar ook een veiligheidsfunctie. Oud of dood hout vormt vaak een gevaar voor de omgeving bij sterke wind. Onze specialisten kunnen een goede inschatting maken en helpen uw boom of bomen vitaal en veilig te blijven. Als boomeigenaar vervult u zo meteen de zorgplicht in naar de omgeving. Zo is het hebben van een boom geen belasting meer maar vooral weer iets om van te genieten vanuit de wetenschap dat er goed voor gezorgd wordt. Uiteraard werken onze boomspecialisten niet alleen met aandacht voor de boom maar ook met aandacht voor de omgeving. Professioneel, veilig en opgeruimd werken met goed materieel.

WIJ ZIJN BOOMSPECIALIST VOOR AL UW BOOMVRAAGSTUKKEN:

Van kapaanvraag tot landschapsinrichting, van boomveiligheidscontrole tot monumentale snoei en van aanplant tot eikenprocessierupsbestrijding. Voor particulier, landgoedeigenaar of boombeheerder, wij zijn er voor u en uw boom.

VAKKUNDIG EN EFFECTIEF IN DE BESTRIJDING VAN DE EIKEN PROCESSIERUPS
VAKKUNDIG EN EFFECTIEF IN DE BESTRIJDING VAN DE EIKEN PROCESSIERUPS

WIE ZIJN ONZE OPDRACHTGEVERS

Van klein tot groot, als er een boomonderhoudsvraagstuk speelt kunnen wij helpen. Van een eenmalige kap of snoei opdracht tot structurele inventarisatie en boombeheer.