Veilig en verzorgd onderhoud met aandacht voor de omgeving

De bomen op een bedrijfs-of bedrijven terrein dragen mits goed onderhouden bij aan de uitstraling. Ze vormen mede het vistitekaartje, zorgen voor schaduw en een mooi beeld in alle seizoenen. Wilt u graag dat de bomen op uw terrein er verzorgd bijstaan en dat ze onder alle condities ook veilig zijn voor de omgeving? Dan leveren wij daar graag een bijdrage aan. Flier boomspecialisten werkt vaak voor:

  • VVE beheerders
  • Vastgoedbeheerders
  • Woningcorporaties
  • Campings en recreatieparken
  • Beheerders van industrieterreinen / parkmanagement

Wij maken vooraf een duidelijke inventarisatie en kunnen het volledige boomonderhoud uit handen nemen. Uiteraard werken wij met goed onderhouden materieel en een team van professionals. Veilig werken met aandacht voor de omgeving die wij opgeruimd en netjes achterlaten als we klaar zijn. Kan uw bedrijfsterrein ook wel wat meer groen gebruiken of zijn de bomen toe aan een goede snoeibeurt ? Dan maken wij graag kennis.

WIJ ZIJN BOOMSPECIALIST VOOR AL UW BOOMVRAAGSTUKKEN:

Van kapaanvraag tot landschapsinrichting, van boomveiligheidscontrole tot monumentale snoei en van aanplant tot eikenprocessierupsbestrijding. Voor particulier, landgoedeigenaar of boombeheerder, wij zijn er voor u en uw boom.

VAKKUNDIG EN EFFECTIEF IN DE BESTRIJDING VAN DE EIKEN PROCESSIERUPS
VAKKUNDIG EN EFFECTIEF IN DE BESTRIJDING VAN DE EIKEN PROCESSIERUPS

WIE ZIJN ONZE OPDRACHTGEVERS

Van klein tot groot, als er een boomonderhoudsvraagstuk speelt kunnen wij helpen. Van een eenmalige kap of snoei opdracht tot structurele inventarisatie en boombeheer.