Kroonverankering plaatsen
Kroonverankering plaatsen

Extra ondersteuning ter voorkoming van takbreuk

Voor sommige historische oudere bomen is het plaatsen van een kroonverankering de enige mogelijkheid om takbreuk te voorkomen. De vaak historische of monumentale bomen waar wij een kroonverankering plaatsen kunnen met deze extra steun nog jaren mee. Ondanks het feit dat ze soms verzwakte of te zware takken hebben.

Het plaatsen van een goede kroonverankering vraagt een vooruitziende blik omdat we de boom niet alleen nu maar ook in zijn verdere groei op de juiste wijze willen ondersteunen. In sommige situaties biedt de bestaande kroonverankering onvoldoende steun omdat de verankering is  verzwakt of de boom onvoldoende ruimte biedt om verder te ontwikkelen.

De boomspecialisten van Flier denken graag mee bij het plaatsen van een kroonverankering, het vervangen van een kroonverankering of het verstevigen van een bestaande kroonverankering.

WIJ ZIJN BOOMSPECIALIST VOOR AL UW BOOMVRAAGSTUKKEN:

Van kapaanvraag tot landschapsinrichting, van boomveiligheidscontrole tot monumentale snoei en van aanplant tot eikenprocessierupsbestrijding. Voor particulier, landgoedeigenaar of boombeheerder, wij zijn er voor u en uw boom.

PLASSEN WATER OP HET GAZON? OF MINDER BLAD AAN DE BOOM DAN VORIG JAAR?
PLASSEN WATER OP HET GAZON? OF MINDER BLAD AAN DE BOOM DAN VORIG JAAR?
informatieverzoek

Heeft u een vraag om een kroonverankering te plaatsen, waarbij Flier Boomspecialisten kan helpen? Dan kunt u deze telefonisch of met dit formulier aan ons doorgeven. Een ervaren boomspecialist zal uw aanvraag beoordelen en indien nodig ook nog een afspraak op locatie maken om de situatie te beoordelen. U krijgt op korte termijn advies en een inschatting van wat nodig is om uw vraag of probleem op te lossen. Wij gaan voor duidelijke afspraken, een wederzijds vertrouwen en de ruimte om rustig uw eigen keuze te maken. Van het aannemen van de opdracht tot het klaren van de klus en het opgeruimd en verzorgd achterlaten van de werkplek. Wij gaan voor een veilige en groene leefomgeving.

Kroonverankering