Oude vrachtwagen
Oude bus en Caddy
Gebroeders Flier en hun eerste werknemer
Kapwerk door de gebroeders Flier in 2000

Wij verwachten veel van elkaar

Binnen Flier Boomspecialisten delen we de passie voor bomen. Samen kunnen we uren over bomen bomen. Het samen brainstormen en het bedenken van innovatieve oplossingen die bijdragen aan een beter resultaat past bij ons. Zo ontwikkelden we de succesvolle eikenprocessierupsmachine waarmee met minder belasting voor de omgeving en boomverzorger op een veilige manier de eikenprocessierups verwijderd wordt.

Via Flier's vakschool, onze interne opleiding, verzorgen we blended trainingen. De theorie grotendeels digitaal, de praktijk door onze ervan en gecertificeerde opleiders.

Onze dienstverlening in de boomverzorging is in de loop van de jaren steeds verder gegroeid en uitgebreid. Met onze professionele, gecertificeerde en ervan team boomspecialisten klaren we elke bomenklus. Van het snoeien van kleine bomen tot het verplanten van de grootste boom: wij staan voor u klaar!

Klanten vertellen:

 

Professioneel en accuraat,

alles blijft netjes.

Het stobbenfrezen is naar

alle tevredenheid uitgevoerd.

Zeer prettig contact, behulpzaam

en nauwkeurige begroting

Super bedrijf, snelle reacties

en goede dienstverlening.

⭐⭐⭐⭐⭐ ⭐⭐⭐⭐ ⭐⭐⭐⭐⭐ ⭐⭐⭐⭐⭐

 

Wij komen graag in contact

Heeft u een vraag waarbij Flier Boomspecialisten kan helpen dan kunt u via ons aanvraagformulier of telefonisch contact opnemen. Wij nemen graag de tijd voor een zorgvuldige intake. Op locatie zal de situatie door een ervaren boomspecialist beoordeeld worden. U krijgt al direct advies en een inschatting van wat nodig is om uw vraag of probleem op te lossen. Wij gaan voor duidelijke afspraken, een wederzijds vertrouwen en de ruimte om rustig uw eigen keuze te maken. Van het aannemen van de opdracht tot het klaren van de klus en het opgeruimd en verzorgd achterlaten van de werkplek. Wij gaan voor een veilige en groene leefomgeving.

Contact