Bomen verwijderen
Bomen verwijderen

Wij kappen planmatig en veilig

Staat een boom in de weg, is hij te groot geworden voor de omgeving of niet gezond meer? Wat de reden ook is, wanneer u besloten heeft dat een boom eruit moet heeft u een uitdaging. Bij het eigenhandig kappen van bomen ontstaan er vaak onnodige risico's. Mensen vergissen zich in het gewicht van het hout en de dynamiek en gevaren die op kunnen treden bij het in delen of in zijn geheel omzagen van een boom. Dus wilt u snel en zonder gedoe van die boom of bomen af? Schakel dan de boomspecialisten van Flier in om de boom deskundig en veilig te verwijderen. Flier Boomspecialisten is op de hoogte van de wettelijke eisen bij het kappen van bomen. Gaat u een boom kappen of laat u een boom kappen? Wij ontzorgen u graag! Ook bij het aanvragen van de kapvergunning of omgevingsvergunning zijn we u van dienst.

 

WIJ ZIJN BOOMSPECIALIST VOOR AL UW BOOMVRAAGSTUKKEN:

Van kapaanvraag tot landschapsinrichting, van boomveiligheidscontrole tot monumentale snoei en van aanplant tot eikenprocessierupsbestrijding. Voor particulier, landgoedeigenaar of boombeheerder, wij zijn er voor u en uw boom.

PLUK DE VRUCHTEN VAN ONS WERK
PLUK DE VRUCHTEN VAN ONS WERK

Klanten vertellen:

 

Professioneel en accuraat,

alles blijft netjes.

Het stobbenfrezen is naar

alle tevredenheid uitgevoerd.

Zeer prettig contact, behulpzaam

en nauwkeurige begroting

Super bedrijf, snelle reacties

en goede dienstverlening.

⭐⭐⭐⭐⭐ ⭐⭐⭐⭐ ⭐⭐⭐⭐⭐ ⭐⭐⭐⭐⭐

 

Informatieverzoek

Heeft u een vraag om bomen te verwijderen, waarbij Flier Boomspecialisten kan helpen dan kunt u deze telefonisch of met dit formulier aan ons doorgeven. Een ervaren boomspecialist zal uw aanvraag beoordelen en indien nodig ook nog een afspraak op locatie maken om de situatie te beoordelen. U krijgt op korte termijn advies en een inschatting van wat nodig is om uw vraag of probleem op te lossen. Wij gaan voor duidelijke afspraken, een wederzijds vertrouwen en de ruimte om rustig uw eigen keuze te maken. Van het aannemen van de opdracht tot het klaren van de klus en het opgeruimd en verzorgd achterlaten van de werkplek. Wij gaan voor een veilige en groene leefomgeving.

bomen verwijderen