Bomen verwijderen
Bomen verwijderen

Wij kappen planmatig en veilig

Staat een boom in de weg, is hij te groot geworden voor de omgeving of niet gezond meer? Wat de reden ook is, wanneer u besloten heeft dat een boom eruit moet heeft u een uitdaging. Bij het eigenhandig kappen van bomen gaan vaak dingen mis. Mensen vergissen zich in het gewicht van het hout en de dynamiek en gevaren die op kunnen treden bij het in delen of in zijn geheel omzagen van een boom. Dus wilt u snel en zonder gedoe van die boom of bomen af dan kunt u beter een specialist inschakelen van Flier om een boom te vellen. Ook zijn wij bekend met de wettelijke eisen die gesteld worden op het moment dat er bomen gekapt worden. Gaat u dus een boom kappen of laat u een boom kappen? Dan ontzorgen wij u graag in het aanvragen van de kapvergunning of omgevingsvergunning.

WIJ ZIJN BOOMSPECIALIST VOOR AL UW BOOMVRAAGSTUKKEN:

Van kapaanvraag tot landschapsinrichting, van boomveiligheidscontrole tot monumentale snoei en van aanplant tot eikenprocessierupsbestrijding. Voor particulier, landgoedeigenaar of boombeheerder, wij zijn er voor u en uw boom.

VAKKUNDIG EN EFFECTIEF IN DE BESTRIJDING VAN DE EIKEN PROCESSIERUPS
VAKKUNDIG EN EFFECTIEF IN DE BESTRIJDING VAN DE EIKEN PROCESSIERUPS
Informatieverzoek

Heeft u een vraag om bomen te verwijderen, waarbij Flier Boomspecialisten kan helpen dan kunt u deze telefonisch of met dit formulier aan ons doorgeven. Een ervaren boomspecialist zal uw aanvraag beoordelen en indien nodig ook nog een afspraak op locatie maken om de situatie te beoordelen. U krijgt op korte termijn advies en een inschatting van wat nodig is om uw vraag of probleem op te lossen. Wij gaan voor duidelijke afspraken, een wederzijds vertrouwen en de ruimte om rustig uw eigen keuze te maken. Van het aannemen van de opdracht tot het klaren van de klus en het opgeruimd en verzorgd achterlaten van de werkplek. Wij gaan voor een veilige en groene leefomgeving.

bomen verwijderen