Begeleidingssnoei
Begeleidingssnoei

Voor vitale, mooie en veilige bomen

Het snoeien van bomen is onze meest voorkomende vorm van bomenonderhoud. Bomen met goede conditie groeien, met de juiste snoeiaanpak leiden we deze groei in de juiste banen. Zo blijft een boom veilig en wordt de ontwikkeling van de boom bevorderd. Dit heeft niet alleen een visueel aspect maar ook een belangrijke functie vanuit veiligheid. Als boomeigenaar heeft u een zorgplicht voor de omgeving. Door onderhoud aan uw boom bestaat er minder kans op risicovolle situaties. Flier Boomspecialisten zorgt voor het juiste onderhoud zodat uw boom optimaal verzorgd wordt. De baten van uw bomen worden hierdoor nog beter benut. Samen met uw bomen draagt u uw steentje bij aan een gezonde leefomgeving.

Onderhoudssnoei is periodieke controle

Onderhoudssnoei is periodieke controle

Begeleidingssnoei kan zowel vanuit onderhoud of achterstalligheid worden opgepakt. Onderhoudssnoei kunt u ook zien als de periodieke controle van de boom. Het zorgt ervoor dat deze mooi en veilig blijft. Bij achterstallige snoei zullen we vaak wat steviger in moeten grijpen om de toekomst van de boom veilig te stellen. Wanneer bomen te groot en minder vitaal zijn geworden is de kans dat deze schade aan de omgeving aan kunnen richten namelijk steeds groter.In sommige gevallen moet een algehele kap worden overwogen. Uiteraard doen we er samen alles aan om dat te voorkomen.

Vakmensen met een passie voor bomen

Onze boomspecialisten hebben een passie voor bomen. Zij zijn gecertificeerd European Tree Worker en beschikken over een enorme vakinhoudelijke bomenkennis. Zij hebben de ervaring en zijn VCA-gecertificeerd om de werkzaamheden veilig uit te voeren. Via onze eigen Flier’s vakschool houden onze boomspecialisten hun vakkennis up-to-date.

WIJ ZIJN BOOMSPECIALIST VOOR AL UW BOOMVRAAGSTUKKEN:

Van kapaanvraag tot landschapsinrichting, van boomveiligheidscontrole tot begeleidingssnoei en van aanplant tot eikenprocessierupsbestrijding. Voor particulier, landgoedeigenaar of boombeheerder, wij zijn er voor u en uw boom.

PLASSEN WATER OP HET GAZON? OF MINDER BLAD AAN DE BOOM DAN VORIG JAAR?
PLASSEN WATER OP HET GAZON? OF MINDER BLAD AAN DE BOOM DAN VORIG JAAR?

Klanten vertellen:

 

Professioneel en accuraat,

alles blijft netjes.

Het stobbenfrezen is naar

alle tevredenheid uitgevoerd.

Zeer prettig contact, behulpzaam

en nauwkeurige begroting

Super bedrijf, snelle reacties

en goede dienstverlening.

⭐⭐⭐⭐⭐ ⭐⭐⭐⭐ ⭐⭐⭐⭐⭐ ⭐⭐⭐⭐⭐

 

Informatieverzoek

Heeft u een snoeiaanvraag waarbij Flier Boomspecialisten kan helpen dan kunt u deze telefonisch of met dit formulier aan ons doorgeven. Een ervaren boomspecialist zal uw aanvraag beoordelen en indien nodig ook nog een afspraak op locatie maken om de situatie te beoordelen. U krijgt op korte termijn advies en een inschatting van wat nodig is om uw vraag of probleem op te lossen. Wij gaan voor duidelijke afspraken, een wederzijds vertrouwen en de ruimte om rustig uw eigen keuze te maken. Van het aannemen van de opdracht tot het klaren van de klus en het opgeruimd en verzorgd achterlaten van de werkplek. Wij gaan voor een veilige en groene leefomgeving.

Snoeien