Eikenprocessierupsbestrijding
Eikenprocessierupsbestrijding

Effectieve bestrijding van de eikenprocessierups

Flier Boomspecialisten heeft zich in de afgelopen jaren bewezen als een effectieve bestrijder van de eikenprocessierups. Om de bestrijding effectiever en minder milieu belastend uit te voeren, maken de boomspecialisten van Flier gebruik van de eikenprocessierupszuiger, die doorontwikkeld is door Alexander Flier. Door de volledige verwijdering van de eikenprocessierupsnesten met onze eikenprocessierupszuigmachine met een gesloten systeem wordt de omgeving nauwelijks belast.

Heeft u last van eikenprocessierupsen, wacht dan niet te lang met bestrijden! Door snel te handelen voorkomt u dat de eikenrocessierupsen een plaag worden. Wanneer nesten groter worden en de rupsen vanuit het nest als een slang een steeds groter deel van uw eikenbomen bedekken, brengen ze niet alleen schade aan de boom door het opeten van bladeren, maar lopen mensen in de omgeving ook risico. De giftige haartjes van de rupsen veroorzaken irritatie en andere vervelende klachten.

Wilt u effectief de eikenprocessierups laten verwijderen of bent u benieuwd naar de kosten? Vul dan het formulier in. Met onze eikenprocessierupsmachine kunnen we op iedere plek terecht!

Informatieverzoek

Heeft u een vraag over preventie of bestrijding van de eikenprocessierups, waarbij Flier Boomspecialisten kan helpen dan kunt u deze telefonisch of met dit formulier aan ons doorgeven. Een ervaren boomspecialist zal uw aanvraag beoordelen en indien nodig ook nog een afspraak op locatie maken om de situatie te beoordelen. U krijgt op korte termijn advies en een inschatting van wat nodig is om uw vraag of probleem op te lossen. Wij gaan voor duidelijke afspraken, een wederzijds vertrouwen en de ruimte om rustig uw eigen keuze te maken. Van het aannemen van de opdracht tot het klaren van de klus en het opgeruimd en verzorgd achterlaten van de werkplek. Wij gaan voor een veilige en groene leefomgeving.

Eikenprocessierupsbestrijding

ONZE UNIEKE EIKENPROCESSIERUPS-ZUIGMACHINE

Voor de bestrijding van de eikenprocessierups heeft Flier Boomspecialisten een eikenprocessierupszuiger doorontwikkeld. Dit unieke apparaat maakt het verwijderen van de eikenprocessierups op iedere locatie mogelijk. Doordat het systeem volledig gesloten is, werkt het ook nog eens veilig voor de medewerker.

Bestel hier de eikenprocessierupszuiger

Gaat u ook voor optimale veiligheid en efficiëntie bij het bestrijden van de eikenprocessierups?

Voor meer informatie vult u het formulier in.

Ik wil informatie over de eikenprocessierupszuiger

Vragen over de eikenprocessierups?

Vind hier het antwoord op uw vraag.

Veel gestelde vragen

DE WERKZAAMHEDEN DIE FLIER BOOMSPECIALISTEN KAN UITVOEREN

Wij hebben een breed dienstenpakket waar het gaat om boomverzorging. Daarnaast kunnen we ondersteunen bij kapaanvragen. Heb je als gemeente of landgoedeigenaar behoefte aan een planmatige aanpak, een landschapsinrichtingsvraagstuk, boominventarisatie of boomveiligheidscontrole? Dan kunnen wij daar uiteraard ook in ondersteunen.

PLUK DE VRUCHTEN VAN ONS WERK
PLUK DE VRUCHTEN VAN ONS WERK