Effectieve verwijdering van de Eikenprocessierups

Flier Boomspecialisten heeft zich in de afgelopen jaren bewezen als een effectieve bestrijder van de eikenprocessierups. Om de bestrijding effectiever en minder milieu belastend op te pakken hebben de specialisten van Flier hun eigen Eikenprocessierups zuiger ontwikkeld. Door de volledige verwijdering van de eiken processierups nesten met onze Eikenprocessierupsmachine met een gesloten systeem wordt de omgeving nauwelijks belast.

Heeft u last van Eikenprocessierupsen wacht dan niet te lang met uw aanpak. Door snel te handelen voorkomt u dat de eikenrocessierupsen een plaag worden. Wanneer nesten groter worden en de rupsen vanuit het nest als een slang een steeds groter deel van uw eikenbomen bedekken brengen ze niet alleen schade aan de boom door het opeten van bladeren, maar lopen mensen in de omgeving ook risico. De giftige haartjes van de rupsen kunnen aardige verwondingen veroorzaken.

Wilt u effectief de eikenprocessierups laten verwijderen of wilt u weten wat het kost om de eikenprocessierups te verwijderen? Bel dan met onze specialisten. Met onze eikenprocessierupsmachine kunnen we op iedere plek terecht. 

Onze unieke eikenprocessierupsmachine

Voor de bestrijding van de eikenprocessierups heeft flier boomspecialisten de eikenprocessierupsmachine ontwikkeld. Dit unieke apparaat maakt verwijderen van de processierups op iedere locatie mogelijk zonder gebruik van chemicaliën. Doordat het systeem volledig gesloten is werkt het ook nog eens veilig. De eikenprocessierupsmachine is zo effectief gebleken dat wij deze inmiddels als product aanbieden.

DE WERKZAAMHEDEN DIE FLIER BOOMSPECIALISTEN KAN UITVOEREN

Wij hebben een breed dienstenpakket waar het gaat om boomverzorging. Daarnaast kunnen we ondersteunen bij kapaanvragen. Heb je als gemeente of landgoedeigenaar behoefte aan een planmatige aanpak, een landschapsinrichtingsvraagstuk, boominventarisatie of boomveiligheidscontrole? Dan kunnen wij daar uiteraard ook in ondersteunen.

Informatieverzoek

Heeft u een vraag omtrent de preventie of de bestrijding van de eikenprocessierups, waarbij Flier Boomspecialisten kan helpen dan kunt u deze telefonisch of met dit formulier aan ons doorgeven. Een ervaren boomspecialist zal uw aanvraag beoordelen en indien nodig ook nog een afspraak op locatie maken om de situatie te beoordelen. U krijgt op korte termijn advies en een inschatting van wat nodig is om uw vraag of probleem op te lossen. Wij gaan voor duidelijke afspraken, een wederzijds vertrouwen en de ruimte om rustig uw eigen keuze te maken. Van het aannemen van de opdracht tot het klaren van de klus en het opgeruimd en verzorgd achterlaten van de werkplek. Wij gaan voor een veilige en groene leefomgeving.

Eikenprocessierups preventie of bestrijding