STOBBE FREZEN

Wij hebben het juiste materiaal om de stobbe vakkundig te verwijderen. We komen langs met onze stobbefrees en frezen het laatste stuk van uw boom weg. Door het smalle frame van de stobbefrees kunnen wij in (bijna)  elke achtertuin komen. Bij grotere stobben komen wij langs met onze trekker met stobbefrees, zo gaat het werk snel en vakkundig. Wij laten de werkplek weer netjes en verzorgd achter!

Schone grond

Iets anders op de plaats van de stobbe? Dan leveren wij schone grond, zodat het gat waar de stobbe zat, weer opgevuld is. Nu is de grond klaar voor een nieuwe boom of een glad gazon.

WIJ ZIJN BOOMSPECIALIST VOOR AL UW BOOMVRAAGSTUKKEN:

Van kapaanvraag tot landschapsinrichting, van boomveiligheidscontrole tot monumentale snoei en van aanplant tot eikenprocessierupsbestrijding. Voor particulier, landgoedeigenaar of boombeheerder, wij zijn er voor u en uw boom.

PLUK DE VRUCHTEN VAN ONS WERK
PLUK DE VRUCHTEN VAN ONS WERK
informatieverzoek

Heeft u een vraag om stobben te verwijderen, waarbij Flier Boomspecialisten kan helpen dan kunt u deze telefonisch of met dit formulier aan ons doorgeven. Een ervaren boomspecialist zal uw aanvraag beoordelen en indien nodig ook nog een afspraak op locatie maken om de situatie te beoordelen. U krijgt op korte termijn advies en een inschatting van wat nodig is om uw vraag of probleem op te lossen. Wij gaan voor duidelijke afspraken, een wederzijds vertrouwen en de ruimte om rustig uw eigen keuze te maken. Van het aannemen van de opdracht tot het klaren van de klus en het opgeruimd en verzorgd achterlaten van de werkplek. Wij gaan voor een veilige en groene leefomgeving.

Stobben frezen