Voor een mooie en gezonde oogst

Bent u de gelukkige eigenaar van één of meerdere fruitbomen en wilt u profiteren van een mooie en gezonde oogst? Dan is een juiste snoei van uw fruitbomen erg belangrijk. Of u nu pitvruchtbomen of steenvruchtbomen hebt, ze moeten op de juiste manier en het juiste moment gesnoeid worden.

Pitvruchtbomen zoals appel en perenbomen kunnen het beste tussen januari en eind maart gesnoeid worden en steenvruchtbomen zoals kersen, pruimen , perziken en abrikozen van half april tot september. Onze boomspecialisten helpen om uw fruitbomen er prachtig bij te laten staan, met zo min mogelijk kans op nadelige gevolgen

Met een goede verzorging worden oude takken die geen vrucht meer dragen verwijderd, wordt de vorm verbeterd en komt er meer zonlicht en luchtcirculatie in en om de boom. Sommige soorten vragen om minimale snoei. Wij verzorgen ook de snoei van uw hoogstamboomgaard. Onze specialisten komen graag op locatie kijken wat de beste benodigde aanpak is om uw fruitbomen in optimale conditie te brengen en te verzorgen

WIJ ZIJN BOOMSPECIALIST VOOR AL UW BOOMVRAAGSTUKKEN:

Van kapaanvraag tot landschapsinrichting, van boomveiligheidscontrole tot monumentale snoei en van aanplant tot eikenprocessierupsbestrijding. Voor particulier, landgoedeigenaar of boombeheerder, wij zijn er voor u en uw boom.

Informatieverzoek

Heeft u een snoeiaanvraag waarbij Flier Boomspecialisten kan helpen dan kunt u deze telefonisch of met dit formulier aan ons doorgeven. Een ervaren boomspecialist zal uw aanvraag beoordelen en indien nodig ook nog een afspraak op locatie maken om de situatie te beoordelen. U krijgt op korte termijn advies en een inschatting van wat nodig is om uw vraag of probleem op te lossen. Wij gaan voor duidelijke afspraken, een wederzijds vertrouwen en de ruimte om rustig uw eigen keuze te maken. Van het aannemen van de opdracht tot het klaren van de klus en het opgeruimd en verzorgd achterlaten van de werkplek. Wij gaan voor een veilige en groene leefomgeving.

Snoeien