Inpakken van bomen en zonbescherming
Inpakken van bomen en zonbescherming

Zonnebrand

Niet alleen mensen, maar ook bomen kunnen last hebben van verbranding. Met name beuken, die een dunne bast hebben. Zonnebrand van de stam ontstaat door een combinatie van veel zon, een hoge temperatuur en droogtestress van een boom, waardoor de temperatuur van de bast teveel oploopt (> 40°C) en er weefselschade ontstaat.

VOORKOMEN IS BETER DAN GENEZEN

Er zijn verschillende manieren om zonnebrand bij bomen te voorkomen. Eén daarvan is bijvoorbeeld de boom omwikkelen met jute. Dit vormt een extra beschermingslaag tegen de zon. Een boom kan ook zonnebrand oplopen doordat bomen in de omgeving gekapt worden. Daarom is het belangrijk om zorgvuldig na te gaan wat het effect is van het kappen van bomen. Wij denken graag met u mee voor de beste oplossing!

WIJ ZIJN BOOMSPECIALIST VOOR AL UW BOOMVRAAGSTUKKEN:

Van kapaanvraag tot landschapsinrichting, van boomveiligheidscontrole tot monumentale snoei en van aanplant tot eikenprocessierupsbestrijding. Voor particulier, landgoedeigenaar of boombeheerder, wij zijn er voor u en uw boom.

PLASSEN WATER OP HET GAZON? OF MINDER BLAD AAN DE BOOM DAN VORIG JAAR?
PLASSEN WATER OP HET GAZON? OF MINDER BLAD AAN DE BOOM DAN VORIG JAAR?
informatieverzoek

Heeft u een vraag omtrent het inpakken van bomen en zonbescherming, waarbij Flier Boomspecialisten kan helpen dan kunt u deze telefonisch of met dit formulier aan ons doorgeven. Een ervaren boomspecialist zal uw aanvraag beoordelen en indien nodig ook nog een afspraak op locatie maken om de situatie te beoordelen. U krijgt op korte termijn advies en een inschatting van wat nodig is om uw vraag of probleem op te lossen. Wij gaan voor duidelijke afspraken, een wederzijds vertrouwen en de ruimte om rustig uw eigen keuze te maken. Van het aannemen van de opdracht tot het klaren van de klus en het opgeruimd en verzorgd achterlaten van de werkplek. Wij gaan voor een veilige en groene leefomgeving.

inpakken van bomen en zonbescherming