Wij verwachten veel van elkaar

Diezelfde passie verwachten de collega’s ook van elkaar. Bij Flier zijn we allemaal gek van bomen, daar kunnen we onder elkaar dan ook uren over bomen. Samen oplossingen bedenken die beter werken of bijdragen aan een beter resultaat past bij ons. Zo hebben we de succesvolle eikenprocessierups machine ontwikkeld waarmee we met minder belasting voor de omgeving en medewerker, op een veilige manier de eikenprocessierups verwijderen.

Onze dienstverlening is in de loop van de jaren steeds verder uitgegroeid. We zijn inmiddels met ons team en materiaal klaar voor de grootste klussen. Ons interne opleidingsinstituut staat als een huis en ons zusterbedrijf Tree-O-Logic is dé partij voor boominventarisaties en boomtechnischadvies.

Wij komen graag in contact

Heeft u een vraag waarbij Flier Boomspecialisten kan helpen dan kunt u via ons aanvraagformulier of telefonisch contact  opnemen. Wij nemen graag de tijd voor een zorgvuldige intake. Op locatie zal de situatie door een ervaren boomspecialist beoordeeld worden. U krijgt al direct advies en een inschatting van wat nodig is om uw vraag of probleem op te lossen. Wij gaan voor duidelijke afspraken, een wederzijds vertrouwen en de ruimte om rustig uw eigen keuze te maken. Van het aannemen van de opdracht tot het klaren van de klus en het opgeruimd en verzorgd achterlaten van de werkplek. Wij gaan voor een veilige en groene leefomgeving.

Contact